samogradnja.info

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Fotografija

9. Međunarodni fotosajam u Zagrebu

Udruga Svijet fotografije poziva Vas na 9. Međunarodni fotosajam ( http://www.fotosajam.com http://www.facebook.com/fotosajam ) koji će se održati u subotu 22. listopada 2011. od 10h do 16h u Pučkom otvorenom učilištu, Ulica grada Vukovara 68 u Zagrebu. Ulaznica je 10 kuna.

Više...

Salon fotografije Čakovec 2011.

Udruga Fotografija i portal Fotografija.hr pokreću Salon fotografije Čakovec. Ove godine na prvi Salon pozivamo sve fotografe iz Hrvatske da nam pošalju svoje fotografije na četiri teme: Slobodna, Žena, Priroda i Humor. Pokrovitelji Salona su Međimurska županija, Grad Čakovec i TZ Čakovec.

Više...

Photodays natječaj 2011.

Četvrtu godinu zaredom otvoren je natječaj za najbolje fotografije nastale prethodne godine u sklopu fotografskog festivala “Rovinj Photodays”. Natječaj ostaje otvoren do 20. travnja.Sudionici imaju 10 kategorija na raspolaganju za prijavu radova, a osim fotografija u jednoj od posebnih kategorija, postoji mogućnost prijave videa napravljenog fotoaparatom.

Više...

Foto natječaj za mlade

Hrvatski fotosavez priređuje natječaj „Hrvatska kulturna i prirodna baština na fotografiji“ kao dio međunarodnoga projekta „XVI. međunarodni fotografski doživljaj baštine 2011.“, koji će se organizirati u većem broju europskih te u nekoliko vaneuropskih zemalja.

Više...

Fotografski natječaj "Police"

1. POLICE FOTOGRAFSKI NATJEČAJ - POŠALJI SLIKU!

Police je u potrazi za jedinstvenim, nadarenim pojedincima i grupama te nagrađuje njihove originalne fotografije svih stilova i načina obrade... Mogu nam se javiti profesionalnci i totalni amateri, od fotografa za svadbe, usamljenih ostarjelih uličnih kroničara do mladih snaga hrvatske fotografije.

Više...
You are here: Fotografija