samogradnja.info

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

9. Međunarodni fotosajam u Zagrebu

Udruga Svijet fotografije poziva Vas na 9. Međunarodni fotosajam ( http://www.fotosajam.com http://www.facebook.com/fotosajam ) koji će se održati u subotu 22. listopada 2011. od 10h do 16h u Pučkom otvorenom učilištu, Ulica grada Vukovara 68 u Zagrebu. Ulaznica je 10 kuna.

Program 9. fotosajma:

10:30 - 11:30 - Nove tehnologije: Translucent Mirror tehnologija i elektroničko tražilo, predavač Jadranko Begić.

12:00 -13:00 - Raspoloživo svjetlo u fotografiji,  predavač Vladimir Šimunić.

13:15 - 14:15 - Crno-bijela monochromatska fotografija, dugogodišnji predavač Mladen Biščan iz Fotokluba Zagi-foto, predstavit će vam čarolije i probleme s crno-bijelom fotografijom.

14:30 - 15:30 - Foto session za posjetioce, isprobajte svoje umijeće u radu sa studijskom fluo i flash rasvjetom slikajući modele.

Ulaz i izlaz na predavanja su slobodni, pa ni prethodna najava nije potrebna. Ako i zakasnite na početak, slobodno uđite, nećete biti kažnjeni. :-)

S prosjekom od oko 1000 posjetitelja i 40 izlagača, zagrebački fotosajam najveći je događaj ovakvog tipa i u ovom dijelu Europe. Po broju izlagača nadmašila nas je samo bečka fotoburza koja ipak ima upola manje posjetitelja. Veći sajmovi ove vrste u Europi su u Bievresu, blizu Pariza i Houtenu u Nizozemskoj.

Cilj sajma je omogućiti ljubiteljima fotografije da na jednom mjestu prezentiraju, prodaju i razmjenjuju svu fotografsku opremu, od najnovijih modela fotoaparata i studijske rasvjete do starih analognih fotoaparata koje više ne možete naći u redovnoj prodaji. Uz ponuđenu fotoopremu tu su i predavanja i prezentacije koje će se, zbog velikog interesa posjetitelja, održati u dvorani sa 200 sjedećih mjesta.

You are here: Fotografija Foto natječaji 9. Međunarodni fotosajam u Zagrebu