samogradnja.info

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Uradi sam pokloni za Valentinovo

U vrijeme besparice donosimo nekoliko zanimljivih poklona za Valentinovo koje možete sami napraviti od stvari dostupnih u vašem domu ili od materijala po prihvatljivim cijenama.

Srce za Valentinovo na drvenoj kvačici

Za izradu srca koje se smije potrebne su nam drvene kvačice za sušenje rublja(veće) te crveni flis ili crveni papir.Može poslužiti i crveni papir sa slikom ruža ili neke crvene pozadine koju smo izrezali iz nekog časopisa.Iz flisa izrežemo obilk srca te  nakon roga ga prerežemo na pola u krivuduvamom obliku da dobimo oblik zuba kada se kvačica otvori. Zaljepimo svaku polovicu na jedan dio kvačice.Koristili smo pištolj za plastiku s patronama, ali može poslužiti  i bilo koje univerzalno ljepilo.Za flis je dobro koristiti neostik ili neko slično ljepilo.Za papir možemo koristiti univerzalna ljepila.Na kraju smo ukrasili srce sa malim gumbima kao očima.

 

 

 

 

Ogrlica u obliku srca za Valentinovo

Za ogrlicu nam je potrebno malo flisa ili nekog sličnog materijala, malo vate,igla i konac i trakica ili vezica .Većinu ovih stvari možemo pronaći i hobby art trgovinama.Prvo izrežemo dva identična srca te ih napunimo sa malo vate da dobiju oblik.Pribadačama ih pričvstimo te ih zašijemo koncem.Kada je srce gotovo prišijemo trakicu i naša ogrlica sa srcem je gotova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čestitke za Valentinovo

Čestitke za Valentinovo možemo napraviti sami umjesto da kupujemo gotove, potrebno nam je malo tvrđeg papira ili kartona bijeli papir ,škare,ljepilo i lijepi ljubavni stihovi koje ćemo sami napisati ili potražiti na internetu.

 

 

 

 

 

You are here: Kuca i dom Samogradnja Uradi sam pokloni za Valentinovo